ارزش غذایی پودر ماهی به دلیل الگوی مطلوب اسید آمینه ضروری نسبتاً بالا است.
پروتئینهای ماهی غنی از تمام اسیدهای آمینه ضروری هستند.
برخلاف بیشتر پروتئینهای منابع گیاهی که فاقد مقادیر کافی از یک یا چند اسید آمینه ضروری هستند.
قابلیت هضم در داخل بدن پروتئین های گوشت ماهی خام در محدوده 90 تا 98 درصد است.
نسبت کارایی پودر ماهی کیلکا، شاخص کیفیت پروتئین، کمی بالاتر از کازئین، پروتئین اصلی شیر است.
مصرف خالص پروتئین گوشت ماهی در مقایسه با مقادیر 80 و 100 برای گوشت قرمز و تخم مرغ به ترتیب 83 است.
تفاوت معنی داری در ترکیب اسید آمینه گوشت ماهی و پودر ماهی وجود ندارد.
تحقیقی بر روی آنالیز اسید آمینه و مواد معدنی پروتئین هیک کیپ خشک شده یخ زده جدا شده از محصولات جانبی حاصل از انحلال قلیایی نشان داد که محتوای اسید آمینه هیک خام و پودر پروتئین کیپ کیپ مشابه هستند.
با این حال، هیک خام کیپ از نظر اسید گلوتامیک و گلیسین غنیتر از پودر پروتئین هیک کیپ بود، اما پودر پروتئین هیک کیپ دارای سطح بالاتری از لیزین بود.
محتوای اسید آمینه ضروری پودر ماهی سمنقور هیک کیپ بیش از نیاز انسان بالغ است.
محتوای لیزین و ترئونین پودر پروتئین هیک کیپ از نیازهای EAA برای نوزادان فراتر رفت.
محتوای معدنی گوشت ماهی کمتر از پودرهای پروتئینی تهیه شده از محصولات جانبی است.
انواع مواد خام و فرآیند آماده سازی پودر ماهی چابهار ها ممکن است مسئول این تفاوت ها باشد.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.